BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği’nin 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23.03.2013 tarihinde  İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Teknokent Binası Avcılar İstanbul adresinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı görevini Akif Şimşek üstlendi. Yazmanlık görevini ise Doğan Ufuk Güneş ve Rasim Çetin birlikte üstlendiler.
Bakanlık temsilcisi olarak Nevin Sekizkardeş ve Esra Tanrıverdi katıldılar.
Gayet keyifli, içten ve verimli bir genel kurul toplantısı yapıldı.
 Yapılan seçimler sonrasında Yönetim Kurulunun ilk toplantısı 23.03.2013 tarihinde yapılarak, 2013- 2014 dönemi görev paylaşımını gerçekleştirmişlerdir.
Başkan: Şadi Özdemir
Başkan Yardımcısı ve Sayman: Salih Güçbilmez seçilmiştir.

Diğer Yazılar

TBD’nin 50. KURULUŞ YILINI KUTLUYORUZ

bt_POTA başvuruları

TÜBİSAD’ın bilişim sektöründe hizmet kalitesinin, verimliliğinin ve müşteri memnuniyetinin artırılması amacıyla oluşturduğu bt_POTA “Bilişim Hizmetleri Sertifikası” na başvuru süreci başladı. Sertifikayla ilgili ilk başvurular 29 Temmuz 2008 tarihinde tamamlamyor. Aynı