BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği’nin 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23.03.2013 tarihinde  İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Teknokent Binası Avcılar İstanbul adresinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı görevini Akif Şimşek üstlendi. Yazmanlık görevini ise Doğan Ufuk Güneş ve Rasim Çetin birlikte üstlendiler.
Bakanlık temsilcisi olarak Nevin Sekizkardeş ve Esra Tanrıverdi katıldılar.
Gayet keyifli, içten ve verimli bir genel kurul toplantısı yapıldı.
 Yapılan seçimler sonrasında Yönetim Kurulunun ilk toplantısı 23.03.2013 tarihinde yapılarak, 2013- 2014 dönemi görev paylaşımını gerçekleştirmişlerdir.
Başkan: Şadi Özdemir
Başkan Yardımcısı ve Sayman: Salih Güçbilmez seçilmiştir.

Diğer Yazılar

Yazılım Sektörü Çağrı Desteği Firma Sıralı Liste

Sektörümüzün ortak talebi olarak başlattığımız yazılım eser sahiplerinin hak ve çıkarlarının korunması, bu konuda yasal bir güvence oluşturulması çalışmamıza 100 civarında firma ve yazılım eser sahibi imzalarıyla destek vermiş durumdadır.

Yazılım Hareketi Bursa Ziyareti

BTSO YYönetim Kurulu Başkanıi Ali Hazır lisanslı yazılım konusunda Biyesam’a destek olduğunu söyledi.

BİYESAM 6 MAYIS 2016 TARİHLİ TOPLANTI NOTU

Toplantıda; yazılım tescili zorunlu olmalıdır konulu kampanyamızın son hali hakkında görüşüldü.   BİYESAM Yönetim Kurulu TOPLANTI NOTU Tarih                        : 06 Mayıs 2016 Saat 09: 00 – 12: 00   Yönetim