BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

BİYESAM 4.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği’nin 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23.03.2013 tarihinde  İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Teknokent Binası Avcılar İstanbul adresinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı görevini Akif Şimşek üstlendi. Yazmanlık görevini ise Doğan Ufuk Güneş ve Rasim Çetin birlikte üstlendiler.
Bakanlık temsilcisi olarak Nevin Sekizkardeş ve Esra Tanrıverdi katıldılar.
Gayet keyifli, içten ve verimli bir genel kurul toplantısı yapıldı.
 Yapılan seçimler sonrasında Yönetim Kurulunun ilk toplantısı 23.03.2013 tarihinde yapılarak, 2013- 2014 dönemi görev paylaşımını gerçekleştirmişlerdir.
Başkan: Şadi Özdemir
Başkan Yardımcısı ve Sayman: Salih Güçbilmez seçilmiştir.

Diğer Yazılar

Milli Yazılımla Türkiye Katlanarak Büyüyecek

BİYESAM (Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ataman Yıldırım BİLGİSAYAR YAZILIMI SANAT ESERİ Mİ, YOKSA ÜRÜN MÜ? Bilişim Dergisi Röportajı linkte bulabilirsiniz. http://www.bilisimdergisi.org.tr/yazarlar/konuk-yazarlar-yazarlar/milli-yazilimla-turkiye-katlanarak-buyuyecek.html

28 EYLÜL 2016 TARİHLİ TOPLANTI NOTU

Biyesam Meslek Birliği Kasım ayı içerisinde kayıt ve tescil sisteminin lansmanının yapılması için çalışmalara başladı.   BİYESAM Yönetim Kurulu TOPLANTI NOTU Tarih              :  28

Yazılım Sektörü Çağrı Desteği Firma Sıralı Liste

Sektörümüzün ortak talebi olarak başlattığımız yazılım eser sahiplerinin hak ve çıkarlarının korunması, bu konuda yasal bir güvence oluşturulması çalışmamıza 100 civarında firma ve yazılım eser sahibi imzalarıyla destek vermiş durumdadır.